9.2.2021. 16:08
0
Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje
U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima. Tokom dana, padavine se očekuju i ostatku BiH. U večernjim satima, sa srijede na četvrtak, padom temperature, kiša će u višim područjima prelazit u susnježicu i snijeg. Intenzivnije padavine, uglavnom u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne.

Vjetar jak južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu i sjeveru do 17 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom. Jutarnja temperatura 5, a najviša dnevna oko 12 stupnjeva. 

U BiH danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, a na planinama i sa slabim snijegom.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -2 stupnja, Ivan-sedlo 6, Drvar 7, Banja Luka i Livno 8, Gradačac 9, Bugojno, Grude, Sokolac i Trebinje 10, Bihać 11, Mostar, Sanski Most i Stolac 12, Neum 13, Jajce, Sarajevo i Tuzla 14 i Zenica 15 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.