25.3.2021. 8:35
0
Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje
U Bosni je jutros umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registrovana i slaba kiša. U Hercegovini i na istoku nešto manje oblačnosti i sunčanije.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica -12 stupnjeva, Ivan-sedlo -4, Tuzla 0, Sarajevo i Zenica 1, Bihać, Gradačac i Grude 2, Bugojno i Livno 3, Jajce i Sanski Most 4, Drvar i Stolac 5, Mostar 6, Neum 7 stupnjeva.

Atmosferski tlak je u Sarajevu je iznosio 947 milibara, za 5 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slabih padavina može bit u centralnim područjima. U Hercegovini i na istoku malo do umjereno oblačno.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 13 stupnjeva.

U Sarajevu u jutarnjim satima nešto više oblaka. Tokom dana, s

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.