24.10.2021. 12:06
0
U BiH do kraja dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost
U Bosni i Hercegovini prijepodne je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost sa maglom po kotlinama i uz riječne tokova.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica -4, Sanski Most 4, Bihać 5, Banja Luka i Sokolac 6, Ivan-sedlo 8, Doboj i Srebrenica 9, Bijeljina, Bugojno i Livno 10, Gradačac i Sarajevo 11, Grude i Zenica 15 te Mostar i Neum 16 stepeni.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama Bosne magla i niska naoblaka veći dio dana. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 11 do 17, na jugu do 19. U mjestima sa dugotrajnom maglom od 4 do 9 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.