10.11.2021. 10:42
0
Hitni sanacioni radovi na autocesti A1
FOTO: Ilustracija
U terminu koji se navodi, saobraćaj će se odvijati dvosmjerno u suprotnoj traci od zone izvođenja radova, navodi se u saopćenju Press službe JP Autoceste FBiH.

- Obavještavamo korisnike autoceste A1 da će zbog izvođenja radova na hitnoj zamjeni prelazne naprave na mostu MO6, desna strana autoceste, dionica Podlugovi - Sarajevo sjever (smjer Podlugovi - Sarajevo) od srijede 10.11.2021. godine doći do privremene izmjene režima saobraćaja i trajati će do okončanja radova. -  objašnjnje je iz JP Autoceste FBiH.

Mole sve korisnike autoceste da poštuju privremenu regulaciju saobraćaja i da vožnju prilagode uslovima na autocesti.



(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.