5.1.2022. 9:11
0
Oblačno u BiH, poslijepodne se očekuje...
U Bosni i Hercegovini danas pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u sjeveroistočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stepeni.

U Sarajevu uglavnom pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u kasnim večernjim satima. Jutarnja temperatura oko 8, a dnevna oko 15 stepeni.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini lokalno sa slabom kišom. Prema kraju dana kiša na sjeveru i sjeverozapadu Bosne, a tokom noći i u većem dijelu naše zemlje. U kasnim večernjim satima u Krajini se očekuje susnježica i snijeg. Vjetar umjeren sa jakim do ulujnim udarima južni i jugoistočni. 

Prema kraju dana u Posavini i Krajini vjetar u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 6 do 12, a dnevna od 10 do 16, na sjeveru i sjeverozapadu Bosne do 18 stepeni.

U četvrtak oblačno vrijeme sa kišom u Hecegovini. U nizinama Bosne kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. Tokom dana padavine slaba i uglavnom prestaju. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu od 8 do 12, a dnevna od 0 do 5, na jugu od 9 do 14 stepeni.


(Patria/Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.