13.1.2022. 13:42
0
Na Bjelašnici danas - 14 stepeni, sutra sunčano u većem dijelu zemlje
U Bosni i Hercegovini danas preovladava pretežno sunčano vrijeme. Na području Krajine niska naoblaka se zadržala veći dio dana.

Temperature zraka izmjerene u 13.00 sati: Bjelašnica -14; Ivan-sedlo -5; Sarajevo i Sokolac -3; Jajce i Prijedor -2; Bijeljina i Sanski Most 0; Banja Luka, Bugojno, Gradačac, Tuzla i Zvornik 1; Bihać i Doboj 2; Livno i Zenica 3; Drvar 4; Mostar 8; Neum i Trebinje 11 stepeni.

Sutra će biti pretežno sunčano vrijeme u većem dijelu zemlje. Prijepodne prolazno više oblačnosti u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -2, na jugu zemlje do 4 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni.

U Sarajevu će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka oko -8, a najviša dnevna oko 2 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.