22.1.2022. 14:33
0
U BiH sutra oblačno sa slabim snijegom
U Bosni se sutra očekuje djelomično vedro prijepodne, oblačno u drugom dijelu dana kada se očekuje slab snijeg.

U nizinama može padati i susnježica. Većina padavina je na području Krajine i centralne Bosne. U Hercegovini pretežno vedro prijepodne.  Povećanje oblačnosti u drugoj polovini dana kada slab snijeg može padati na sjeveru i istoku Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.


Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -11 i -4 stepena, na jugu od -3 do 1 stepen. Najviša dnevna temperatura uglavnom između -3 i 2, na jugu zemlje do 8 stepeni.


U Sarajevu djelomično vedro prijepodne. Naoblačenje u drugoj polovini dana će usloviti slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka oko -10, a najviša dnevna oko -3 stepena.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.