19.8.2022. 13:28
0
U BiH narednih dana oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom
U Bosni i Hercegovini u subotu, 20. augusta, bit će pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini jugo prijepodne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 28, na jugu zemlje do 31 stepen.

U nedjelju, 21. augusta, preovladavat će oblačno vrijeme s kišom u Bosni. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepena, na jugu zemlje do 29 stepena.

U ponedjeljak, 22. augusta, pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima. Grmljavina je moguća u Hercegovini. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stepeni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 19 i 24, na jugu zemlje do 28 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.