22.2.2016. 11:50
0
Jusuf Nurkić se ponovo oglasio: Nisam tražio ničiju ostavku u KSBiH
Nakon što su Harun Mahmutović i Dino Konaković podnijeli ostavke na mjestima na kojima su radili u KSBiH, oglasio se ponovo Jusuf Nurkić.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, cijela saga oko Jusufa Nurkića traje već duže vrijeme, pa su ponovo aktuelna "prepucavanja" u medijima na relaciji Nurkić - KSBiH - Trnovčević (Enes Trnovčević, menadžer Jusufa Nurkića).

"S obzirom na to da se moje ime dovodi u vezu s ostavkama pojedinih članova Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine želim sportsku javnost u BiH obavijestiti da moje igranje u reprezentaciji nije ovisilo o tome ko je na kojoj funkciji u Savezu niti sam zahtijevao bilo čiju ostavku", rekao je jučer član Denvera.

"Jedini razlog zbog kojeg nisam igrao za reprezentaciju jesu povrede, za što postoji odgovarajuća medicinska dokumentacija. Kad god sam bio zdrav, igrao sam za reprezentaciju BiH (juniorska, U-20, A-tim), a tako će biti i ubuduće", rekao je Jusuf Nurkić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.