14.3.2016. 12:17
0
Upravni odbor KSBiH danas o selektoru: Kandidati Željko Lukajić, Dragan Bajić i Damir Mulaomerović
Stručni savjet Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine danas bi na sjednici u Sarajevu trebalo da razmatra prijedlog o imenovanju novog selektora bh. reprezentacije.

Stručni savjet KSBiH dostavio je Upravnom odboru prijedlog s imenima triju kandidata koji zadovoljavaju kriterije i koji su izrazili spremnost da preuzmu vođenje ekipe. Kandidati su Željko Lukajić, Dragan Bajić i Damir Mulaomerović.

- Stručni savjet je obavio razgovore s više kandidata, nakon čega Upravnom odboru ponudio imena triju kandidata koja zadovoljavaju kriterije i koji su spremni da preuzmu vođenje reprezentacije. Upravni odbor danas na sastanku u Sarajevu trebalo bi da razmotri taj prijedlog - kazao je Feni član Stručnog savjeta KSBiH Sulejman Begović.

Očekuje se da Upravni odbor, nakon razmatranja prijedloga, odredi komisiju koja će obaviti razgovore sa svim kandidatima te nakon toga donese odluku o imenovanju novog selektora.

(FENA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.