15.8.2016. 13:49
0
Andrija Stipanović u suzama napustio pripreme BiH!
Andrija Stipanović napustio je pripreme košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine!

Ovu nam je informaciju potvrdio i selektor Damir Mulaomerović te dodao da su privatne i profesionalne obaveze razlog zbog kojih je 30-godišnji centar, potpuno neočekivano, napustio "Zmajeve" uoči starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, prenosi Avaz.

- Andrija me je zamolio da ga pustim zbog privatnih obaveza, ali i stvari koje se tiču njegovog novog kluba (turski Demir, op. a.). Moram vam reći da je rastanak bio veoma emotivan, jer dobro znamo koliko je Stipanović bio privržen reprezentaciji. Na kraju je i zaplakao. Međutim, u situaciji u kojoj se nalazi ovo je bilo jedino rješenje i sa ljudske i profesionalne strane smo imali obavezu da ga pustimo – rekao je Mulaomerović i dodao:

- Dogovor je da se u slučaju potrebe, odnosno ozljede ili nekih drugih problema, Stipanović odmah vrati u reprezentaciju. U suprotnom, vjerujem da ćemo sa Jusufom Nurkićem, Elmedinom Kikanovićem i Emirom Sulejmanovićem uspješno pokriti poziciju centra", rekao je Mulaomerović, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.