2.8.2017. 19:44
0
Bosna i Hercegovina poražena u Norrkopingu od Švedske rezultatom 81:73
Košarkaška selekcija Bosne i Hercegovine danas je u švedskom Norrkopingu počela pretkvalifikacije za Mundobasket u Kini 2019. godine.

Piše: Haris Ahbabović

Naš tim je poražen od selekcije Švedske rezultatom 81:73, iako smo u većem dijelu utakmice imali egal ili prednost u odnosu na Šveđane.

Prva i treća četvrtina su pripale našim momcima, ali su druga i posljednja četvrtina pripale Šveđanima. Presudna je bila posljednja dionica kada su Šveđani napravili veliku seriju i na kraju slavili protiv naših momaka, koji su u posljednjoj četvrtini djelovali poprilično pogubljeno na parketu.

Najbolji u redovima našeg tima su bili Musa sa 17 i Lončar sa 16 koševa. Igrač utakmice bio je Šveđanin Eriksson koji je ubacio 25 poena.

Narednu utakmicu naša reprezentacija igra u subotu, kada u Sarajevu gostuje selekcija Slovačke.

U drugoj utakmici ove grupe, Armenija je na pragu pobjede protiv selekcije Slovačke.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.