21.9.2017. 18:43
0
Majka Dražena Petrovića, Biserka, sa suzama u očima uzela poklon od Gorana Dragića
Nakon što je Biserka Petrović poklonila Goranu Dragiću dres svog pokojnog sina, Dražena Petrovića, ovaj put je Dragić Biserki poklonio svoj dres sa potpisom.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Slovenija je osvojila EP u košarci. Goran Dragić je izabran za najboljeg igrača tog šampionata.

Dragić je sa suzama u očima primio poklon od Biserke i u superlativu je govorio o Draženu Petroviću, dok je Biserka sada sa suzama u očima primila poklon od Dragića.

"Ovo mi je jedan od najljepših poklona u životu. Svi smo voljeli Dražena Petrovića. Bio je legenda jugoslovenske i svjetske košarke i bio mi je uzor", rekao je Dragić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.