23.2.2018. 21:48
0
Velika drama u Skenderiji: BiH napravila veliku seriju u posljednje dvije minute i slavila protiv Belgije 72:70
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
Košarkaška reprezentacija BiH večeras je osigurala svoju treću utakmicu u sklopu kvalifikacija za SP koje će se 2019. godine odigrati u Kini.

Piše: Haris Ahbabović

Naš nacionalni tim je večeras u Skenderiji, nakon velike drame na kraju utakmice, slavio protiv reprezentacije Belgije sa 72:70.

Iako je u nekim momentima djelovalo da ćemo izgubiti od Belgijanaca, Gordić i Musa su u posljednje dvije-tri minute pokrenuli naš nacionalni tim koji je tako došao do druge pobjede iz tri utakmice.

Najbolji u redovima bh. reprezentacije su bili Gordić sa 17 koševa (pet asistencija i pet ukradenih lopti), te Musa i Stipanović sa po 16 poena. Halilović je ubacio 10 poena.

Serron je bio najbolji kod gostiju sa 19 koševa. Obasohan je dodao 16 poena.

Naš nacionalni tim za par dana igra svoju novu utakmicu, kada u dalekom Permu igramo protiv selekcije Rusije.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.