30.6.2018. 11:28
3
Jusuf Nurkić se ponovo svađao sa navijačima na Facebooku: Oj Sudo, vidi se s rakete, profesionalac si od glave do pete
Jusuf Nurkić, bh. košarkaš koji nastupa u NBA ligi, oglasio se na društvenim mrežama nakon sinoćnjeg teškog poraza naše reprezentacije u Mejdanu od Francuske.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, naš nacionalni tim je poražen sa čak 50 poena razlike, ali smo se uprkos teškom porazu plasirali u finalni krug kvalifikacija zbog pobjede Rusa nad Belgijom.

Duško Vujošević je imao pune ruke posla, s obzirom da je naš tim bio desetkovan i da su svi ključni igrači otkazali ili se nisu pojavili zbog povreda.

Jusuf Nurkić je na Facebooku napisao: "Glavu gore momci - slijedi drugi krug. Idemo dalje", a onda se u komentarima posvađao sa bh. navijačima.

"Kako je Facebook patriota? Jesi se usr** Goberta i Diawa pa nisi došao? Eh, nisu svi kao gospodin Elmedin Kikanović", jedan je od komentara na Jusufov status, a onda je Nurkić odgovorio: "Patriote su dobro, što želimo i tebi, ali prvo pomozi ti sebi".

"Ovaj Nurkić postao stihoklepac koliko vidim. Nemoj biti patriota na Facebooku, dosta njih je dalo živote za BiH, a ti počeo jadan bio stihove pisat po fb. Jedan mali savjet za tebe - Bolje igraš košarku od pisanja tih stihova", jedan je od komentara na koje je Nurkić ponovo imao odgovor: "Stihovi me ne idu, al me idu rime, dok koševi miruju, zabavljam se time".

"Oj seljačine, ja kontam profesionalac kulturan lik on se svađa sa navijačima, džaba pare i uspjeh sav kad te počnu pljuvat ljudi koji su te podržavali, nije sve ni u parama, kralju", jedan je od komentara, a onda je Nurkić u svom stilu odgovorio: "Oj Sudo, vidi se s rakete, profesionalac si od glave do pete".

Cijelu raspravu Nurkića sa navijačima možete pogledati na njegovom Facebook profilu.

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.