9.5.2019. 9:15
0
Poli vas na NBA utakmicu vodi!
Poli Petice
Poli Petice
Poli Petice
Poli Petice
Za sve one koji još nisu doživjeli košarkaški spektakl NBA lige, Perutnina Ptuj BiH i brand Poli vode vas kroz virtuelnu stvarnost na velike košarkaške terene NBA zvijezdi Luki Dončiću.
Poli Petice VR eventi, kao i nagradna igra provodi se regionalno u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji, od 3.4.2019. do Poli maratona 1.6.2019., kada će sretni dobitnici biti izvučeni i objavljeni.
 
Perutnina Ptuj BiH će jednu osobu i njenu/njegovu pratnju odvesti na utakmicu NBA košarkaške lige u SAD uz plaćene sve putne troškove uključujući i vizu.
 
Ova aktivacija također ima i društveno odgovornu notu, a pojedinosti kampanje s košarkaškim iskustvom u virtuelnoj stvarnosti biće predstavljeni 10. i 11.5.2019. od 12 sati u Mercator centru Ložionička u Sarajevu i 12.05.2019. od 12 sati u Bingo City Centru u Tuzli.

(Sponzorisani članak)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.