8.5.2019. 22:37
0
Nastavlja se haos u Grčkoj: Panathinaikos istupio iz lige
Nevjerovatne stvari nastavljaju da se dešavaju u grčkom košarkaškom šampionatu – nakon što je Olympiacos najavio da će istupiti iz lige, danas je njegov najveći rival Panathinaikos odlučio da napusti elitno takmičenje.

Iz tabora “zelenih” najavili su da su najveći krivci braća Angelopulos, koji kontrolišu sastav iz Pireja.

“Sve dok ligom vlada bezakonje i terorizam koji sprovodi Olympiacos, u takvoj ligi Panathinaikosu nije mjesto. Mi ne možemo biti kamuflirani između dvoje razmažene djece koji žele da prikriju svoje probleme tako što će izazvati kraj sezone što je brže moguće. Čak su ugrozili i ljudske živote… Braća Angelopulos moraju biti izbačeni iz sporta”, saopšteno je iz Panathinaikosa.

Olympiacos je istupanje najavio poslije incidenata na meču Kupa Grčke protiv Panathinaikosa, kada tim iz Pireja nije htio da nastavi utakmicu nakon poluvremena.

U Olympiacosu su bili nezadovoljni suđenjem i zbog toga su poručili da će napustiti ligu i preseliti se u ABA ligu, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.