20.9.2020. 9:51
0
Boston se vratio u finalu Istoka
Košarkaši Bostona pobijedili su Mimai u trećoj utakmici finala Istočne konferencije, a konačan rezultat je bio 117:106.

Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su trećoj utakmici finala Istočne konferencije NBA play-offa ekipu Miami Heata rezultatom 117:106 te tako smanjili zaostatak u trijumfima na 2-1.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Jaylen Brown sa 26 poena (11-17 iz igre), uz 7 skokova i 5 asistencije, dok je Jayson Tatum upisao 25 poena (9-20 iz igre), 14 skokova i 8 asistencija.
U dresu Miamija Adebayo je ubacio 27 poena uz 16 skokova dok je Herro dodao 22 uz četiri asistencije i tri skoka. Butler je postigao 17 uz osam skokova i tri asistencije dok je Robinson dodao 13 uz dvije asistencije. 

Četvrti meč serije na programu je u srijedu.




(Lejla Trle)

 
KosarkaNBA
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.