1.5.2021. 9:29
0
Nurkić se izblamirao, promašio nikad lakše zakucavanje
Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je odličnu utakmicu između petka i subote, ali je na sebe skrenuo pažnju i jednim nevjerovatnim promašajem.

On je u pobjedi Portland Trail Blazersa nad Brookly Netsima 128:109 bio jedan od ključnih igrača sa 23 poena i 11 skokova.

Bolji od njega je u pobjedničkom sastavu bio jedino Damian Lillard sa 32 poena, a Nurkić, koga su Netsi pokušavali da čuvaju u prvom poluvremenu sa krilnim centrom ubacio je za 24 minuta 16 poena.

Mogao je i da broji i do 18, da u samoj završnici nije promašio otvoreno zakucavanje poslije sjajne akcije u kojoj je dodavanjem prethodno učestvovao i sam.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.