28.10.2015. 20:37
0
Drugi poraz košarkašica Čelika
Košarkašice Čelika pretrpjele su drugi poraz u regionalnoj ligi.

U trećem meču u regionalnom takmičenju zenički tim je večeras poražen od podgoričke Budućnosti sa 63:69 (13:14, 13:21, 19:17, 18:17).

U prvoj četvrtini košarkašice Čelika bile su ravnopravan partner favoriziranoj ekipi Budućnosti, lideru na tabeli s maksimalnim učinkom, koja je prednost ostvarenu u prvom poluvremenu sačuvala do kraja meča.

U redovima gošći odlično su igrale Jovana Popović koja je postigla 22 poena te Irena Matović sa 14 poena, dok su kod Čelika bolje od ostalih bile Tamara Kapor sa 22 i Aldijana Iriškić sa 17 poena. Nataša Popović ostvarila je "double-double" učinak od 11 poena i 11 skokova.

Drugi bh. predstavnik u regionalnoj ligi Play Off u četvrtak gostuje ekipi Radivoj Korać.

(FENA) 
(Foto: Dnevni avaz)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.