27.11.2015. 20:35
0
"Kobe Bryant je ograničenih mogućnosti, njegovo tijelo je iscrpljeno"
Generalni menadžer jednog NBA kluba Istočne konferencije, koji je tražio da ostane anoniman, izrazio je mišljenje da je najbolji košarkaš LA Lakersa, Kobe Bryant, ograničenih mogućnosti jer je njegovo tijelo iscrpljeno, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

"Kobe Bryant je jedan od rijetkih igrača u historiji lige koji je uspio da izvuče apsolutni maksimum iz svog tijela i fizičkih mogućnosti. Sada je njegovo tijelo iscrpilo kapacitete i Kobe nema više snage. To je život, to je profesionalni sport. U svakoj karijeri dolazi vrijeme kada tijelo ne može da izdrži teret", rekao je jedan od generalnih menadžera.

Bryant ove sezone igra očajno, uz poprilično loš šut iz igre. Njegovi Lakersi su trenutno na omjeru 2:12.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.