30.5.2016. 14:22
0
Odvratno: "Onaj koji je učinio ovo Obradoviću nije čovjek..."
Svako ko je gledao prve dvije utakmice u našoj dvorani i ovu večeras, može vidjeti veliku razliku, rekao je trener Fenerbahceovih košarkaša, Željko Obradović.

Košarkaši Fenerbahcea izgubili su utakmicu kod Galatasaraya 65-63 i time se ukupan rezultat sveo na 2-1 za Fener.

No, početkom četvrte četvrtine došlo je do prekida od 15 minuta zbog divljanja domaćih navijača.

Letjeli su razni predmeti u vrlo neugodnoj atmosferi, a trener gostiju Željko Obradović osvrnuo se na događanja:

- Početkom sezone sam rekao da općenito volim razgovarati o košarci. No, svako ko je gledao prve dvije utakmice u našoj dvorani i ovu večeras, može vidjeti veliku razliku. To je jedini komentar koji želim dati po tom pitanju. Ništa više - rekao je poslije utakmice Obradović.

Oglasio se i trener domaćih preko Twittera:



- Upravo sam vidio fotografiju Obradovića. Osoba koja je to učinila nije čovjek. Potpuno osuđujem takvo što - napisao je Ergin Ataman, piše 24sata.hr.


Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.