12.9.2016. 15:55
3
Jusuf Nurkić: O daljnjoj reprezentativnoj karijeri ću dobro razmisliti, lažovi i primitivci jedni!
Nakon niza problema koji su se pojavili u košarkaškoj reprezentaciji BiH, danas se na svom Facebook profilu oglasio i košarkaš Denvera, Jusuf Nurkić.

Piše: Haris Ahbabović

"Povredu imao, kažu ne želi da igra, izmislio povredu, ne valja. Dođe da igra, ne valja. Daje sve od sebe, opet ne valja. Kako god okreneš, ne valja. Da li vam i zašto baš toliko smetam? Međutim, uz ove momke sam do kraja, a nakon svega što ste mi priredili, o daljnjoj reprezentativnoj karijeri ću dobro razmisliti, lažovi i primitivci jedni. I još nešto, o tome kada i kako se putuje, ne odlučujem ja, nego Savez i stručni štab. Da sam želio da se odvajam od ekipe, ne bih ni dolazio", napisao je Nurkić na Facebooku.

Podsjećanja radi, Mirza Teletović neće igrati u utakmici protiv Švedske jer je selektor Mulaomerović rekao da mu ne treba i da ne računa na našeg kapitena.

Pred kraj utakmice sa Rusijom u Tuzli dogodio se incident u kojem su učestvovali Mirza Teletović i Džanan Musa, koji su u međuvremenu izgladili sve nesuglasice. Jusuf Nurkić se nakon te utakmice umalo obračunao sa pojedincima koji su prisustvovali na tribinama Mejdana.

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.