27.10.2016. 21:38
0
Lojo: Greške u zadnjoj četvrtini su nas skupo koštale
Košarkašice sarajevskog Play Offa poražene su od bugarskog Beroa rezultatom 58:52, u susretu 4. kola regionalne WABA lige.
Trener Play Offa Goran Lojo zadovoljan je izvedbom svog tima, kojem je malo falilo da upiše pobjedu protiv favorizovanog tima iz Bugarske. 

- Beroe je kvalitetna ekipa, favorit u našoj grupi i sigurno je da sam očekivao težak susret. U svom sastavu imaju tri Amerikanke, fizički su dominantne tako da je bilo veoma teško. Loše smo započeli susret, ali uspjeli smo se vratiti u susret i na poluvremenu povesti. U trećoj četvrtini smo imali prednost od osam poena, a onda smo napravili greške koje su nas skupo koštale - izjavio je Lojo za Fenu nakon utakmice. 

Trener aktuelnog prvaka BiH vjeruje da je njegovom timu falilo više raspoloženih igračica da bi upisali pobjedu protiv ovakvog protivnika, ali da će Play Off već protiv narednog protivnika bolje igrati.

Sarajke u petak počinju domaće prvenstvo gostujućim susretom protiv Slobode iz Novog Grada, a sljedeće sedmice igraju susret petog kola WABA lige protiv Triglava. 

(Fena)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.