25.11.2016. 15:14
0
Igra sezonu karijere, a još s 12 godina znao je što će postati i napisao poruku
Harden je danas jedna od najvećih zvijezda NBA-a, a ove sezone je u formi koja bi ga mogla dovesti do MVP-a lige. No, bek Houstona je još davno prije znao da će jednog dana postati planetarna zvijezda
Naime, Harden je s 12 godina majci napisao poruku ''ja ću postati zvijezda''. Njegova majka uokvirila je tu poruku i nosila ju sa sobom gdje god je živjela podižući svog sina i prateći ga na njegovom NBA putu, prenosi Lee Jenkins iz ''SI''-a.

Čak su izašle i njegove tenisice s natpisom "Imma be Star", originalnom porukom koju je napisao kao 12-godišnjak.

Harden je trenutno na prosjeku od 28,6 poena, 12,4 asistencije, 7,8 skokova i 1,2 ukradene lopte po utakmici, a njegovi Rocketsi su na omjeru 9-5.


(Goal.hr/Admir Oručević)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.