29.12.2016. 10:17
0
Teletoviću zabranjeno igranje dok ne prođe testove
Bh. košarkaški reprezentativac Mirza Teletović će prema svemu sudeći propustiti nekoliko narednih utakmica Milwaukee Bucksa

Naime, Teletović je u meču protiv Washington Wizardsa prošlog petka imao opasan pad nakon čega su mu ustanovljeni simptomi potresa, te u ponedjeljak nije nastupio protiv istog protivnika.

“CBS sports” izvještava da je naš košarkaš ušao u tzv. NBA concussion (potres op.a.) protokol, odnosno period kada mu je zabranjeno igranje dok ne prođe seriju testova kao što su posjeta doktoru, zatim da nema simptoma potresa tokom odmora, da je uspješno prošao NBA ”povratak takmičenju” protokol, te da je klupski doktor donio odluku o povratku na parket zajedno sa direktorom NBA programa za potrese kod igrača, doktorom Jeffreyom Kutcherom.

Teletović kako sada stvari stoje definitivno neće igrati protiv Detroit Pistonsa.


(CBS sports/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.