31.12.2016. 13:48
1
Barbarić podnio ostavku
Dubravko Barbarić više nije generalni sekretar Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine. Kako su naveli iz PR službe KSBiH, Barbarić je ostavku odmah nakon završetka Evropsko prvenstvo za juniore u Turskoj, gdje su naši Zmajevi osvojili šesto mjesto I nisu se uspjeli plasirati na Svjetsko juniorsko prvenstvo.

- Barbarić je trenutno na odmoru izvan Bosne i Hercegovine i kada dođe u Sarajevu, bit će dostupan za komentar – kazali su za Avaz.ba iz KSBiH.

Usljed najnovijih dešavanja u KSBiH nastalih nakon ostavke generalnog sekretara gospodina Dubravka Barbarića, Upravni odbor, na čelu s predsjednikom Aleksandrom Fulurijom, prema ovom pitanju očitovat će se odmah nakon novogodišnjih praznika.

UO KSBiH će tokom sljedeće sedmice održati hitnu sjednicu, na kojoj će zauzeti zvaničan stav i raspravljati o mogućim rješenjima aktuelnih problema u Savezu.

Barbarić je na funkciji generalnog sekretara KSBiH bio od 18. aprila do 23. decembra.


(Avaz/Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.