19.1.2017. 9:02
0
Brutalno zakucavanje Russella Westbrooka: Okrenuo se prema Durantu i rekao mu "Nemoj skakati"
Derbi večeri u NBA ligi odigran je u Oracle Areni gdje je Golden State razbio Oklahomu City sa 121:100.

Piše: Haris Ahbabović

Junak Warriorsa je bio dojučerašnji igrač Thundera, Kevin Durant, koji je očigledno odlučio da se osveti svom nekadašnjem timu i saigračima koji se nisu pomirili zbog njegovog odlaska u Warriorse.

Ubacio je 40 poena, a pri tome je upisao i 12 skokova. Steph Curry je postigao 24 poena uz osam asistencija.

Sa druge strane očekivano najbolji je bio Russell Westbrook, koji je upisao novi tripl-dabl. Upisao je 27 poena, 15 skokova i 13 asistencija. Kanter je ubacio 22 poena, dok je Oladipo postigao 20 koševa.

Potez večeri djelo je Russella Westbrooka koji je izveo spektakularno zakucavanje. Nakon toga se okrenuo prema Durantu, koji ga je pokušao blokirati, i poručio mu: "Nemoj skakati".

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.