10.2.2017. 14:57
0
Ekipa Inside NBA ismijala utakmicu Lakersa i Bucksa: Ta bi se utakmica trebala naplaćivati dolar. Sedam dolara? Ma dajte ljudi!
Ekipa TNT-ove emisije "Inside NBA", koju čine Ernie Johnson, Shaquille O'Neal, Charles Barkley i Kenny Smith, su ismijali cijenu gledanja utakmice između LA Lakersa i Milwaukee Bucksa.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, zvanični sajt NBA lige za ovu utakmicu naplaćuje 6,99 dolara, a ekipa Inside NBA je ismijala ovu cijenu s obzirom na lošu sezonu koju igraju oba tima.

Lakersi su gotovo pa najlošiji tim lige, dok su Bucksi daleko od zone koja u aprilu vodi u doigravanje.

"Čovječe, ta bi se utakmica trebala naplaćivati jedan dolar. Sedam dolara? Ma dajte ljudi. Ta utakmica treba da se naplaćuje samo jedan dolar. Molim vas ljudi ne plaćajte toliko, sačuvajte svoj novac. To je pljačka", govorio je Barkley, dok se ostala ekipa smijala.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.