20.2.2017. 8:52
0
"Palo" pomirenje između Duranta i Westbrooka: Saigrači im aplaudirali, dok su se oni samo smijali
U NBA ligi sinoć je odigrana utakmica između Istoka i Zapada u sklopu All Star vikenda koji se održao u New Orleansu.

Piše: Haris Ahbabović

Zapad je slavio sa 192:182. Anthony Davis je bio najbolji kod Zapada. Centar New Orleansa je ubacio nevjerovatna 52 poena, a tome je dodao i 10 skokova. Russell Westbrook je ubacio deset poena manje.

Kod Istoka su najbolji bili Giannis Antetokounmpo sa 30 i LeBron James sa 23 koša.

Za MVP-a All Star utakmice očekivano je izbaran Anthony Davis. Ujedno, to je All Star meč sa najviše poena u historiji.

Svi su se pitali kako će se na parketu ponašati dojučerašnje kolege, Russell Westbrook i Kevin Durant. Nakon jedne akcije koju je za Westbrooka naštimao upravo Durant, ostali saigrača iz tima Zapada su aplaudirali i vikali, dok su se nekadašnji saigrači u Thunderu samo smijali.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.