27.2.2017. 19:57
0
Trener Crvene zvezde "ubjeđivanjem" sa protivničkim košarkašem nasmijao dvoranu
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije imao previše posla na meču 24. kola regionalne ABA lige protiv Olimpije, a na kraju je uspio i da malo zabavi navijače na tribinama, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Lopta je krajem druge četvrtine otišla u aut poslije duela igrača Olimpije Gregora Horvata i košarkaša Crvene zvezde Boriše Simanića.

Sudije su pokazale da je aut za Olimpiju, odnosno da je lopta prije izlaska van terena pogodila Simanića.

Lopta je došla do Radonjića, koji je tvrdio da je košarkaš Olimpije posljednji igrao loptom. On je čak ubjeđivao Horvata da je posljednji igrao loptom, a taj potez je nasmijao navijače na tribinama.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.