5.3.2017. 9:10
0
Još jedna odlična partija Nurkića u pobjedi Blazersa, skroman učinak Teletovića
Na NBA parketima sinoć je odigrano osam susreta.


Svoje utakmice igrali su i Milwaukee Bucksi za koje nastupa naš Mirza Teletović, te Portland Trail Blazersi za koje igra Jusuf Nurkić, prenosi Avaz.

Bucksi su u svojoj BMO Harris Bradley Centru savladala ekipu Toronta rezultatom 101-94.

Poslovično najbolji kod Bucksa bili su Middleton sa 24 ubačena koša i Antetokounmpo sa 21 poenom.

Naš Teletović u igri je proveo nešto više od osam minuta i za to vrijeme ubacio samo dva poena.

Portland je u svojoj dvorani ubjedljivo savladao Brookyln Netse rezultatom 130-116. Blazerse je do pobjede predvodio McCollum koji je ubacio 31 poen, a Aminu je dodao 23, piše Avaz.

Naš Jusuf Nurkić pružio je još jednu odličnu partiju i za malo manje od pola sata provedenih na parketu ubacio je 17 poena, a imao je šest skokova i pet asistencija.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.