10.5.2017. 13:45
0
Bosna večeras u Skenderiji dočekuje Igokeu
Susretom u Sarajevu večeras se natavlja finalna serija playoffa prvenstva BiH za košarkaše.

Bosna Royal u Skenderiji će dočekati branitelja naslova Igokeu, u drugom meču finala. U sarajevskom timu očekuju veliku posjetu te su odlučiti ovaj meč odigrati u dvorani "Mirza Delibašić".

Prvi meč finala u Laktašima pripao je Igokei, te će Bosna večeras morati do pobjede ukoliko želi da odigra još jedan meč finala na svom terenu. Naime, finalna serija se igra na tri dobijene utakmice i ukoliko Igokea pobijedi večeras teško je očekivati da će propustiti priliku da u trećem susretu finala u Laktašima dođe do odbrane titule.

Igokea prema svim najavama u Sarajevo dolazi po novu pobjedu, iako su svi u taboru Aleksandrovčana svjesni da ih ne očekuje ni malo lak zadatak.

Izabranici Dušana Gvozdića žele produžiti finalnu seriju. U prvom meču odigrali su odlično prvo poluvrijeme i bili ravnopravan protivnik favorizovanom rivalu. Igokea je ove sezone već jednom pala u Skenderiji, pa se "Studenti"nadaju da će ponoviti uspjeh iz prvog kola Lige za prvaka.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.