6.7.2017. 17:56
3
Jusuf Nurkić odgovorio na prozivke na Twitteru: Halo, patriote, šta ste učinili za Bosnu, osim komentara, da je učinite ponosnom
Jusufu Nurkiću očito nije dosta medijskih prepucavanja, pa je odlučio da putem Twittera odgovori svima onima koji su ga kritikovali jer ponovo ne igra za BiH.

Piše: Haris Ahbabović

"Halo, patriote, šta ste učinili za Bosnu, osim komentara, da je učinite ponosnom", napisao je centar Portlanda na Twitteru.

Podsjećanja radi, Nurkić je ponovo otkazao nastup u dresu reprezentacije BiH, u pretkvalifikacijama za SP, pod izgovorom da je ponovo povrijeđen.

Dugo vremena je bio u sukobu sa tadašnjim čelnicima KSBiH, Harunom Mahmutovićem i Dinom Konakovićem, pa ih je uslovljavao da napuste Savez kako bi on zaigrao u dresu reprezentacije BiH.

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.