5.8.2017. 10:12
0
Juniori BiH danas protiv Italije
Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će protiv selekcije Italije igrati meč za plasman od 5. do 8. mjesta na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Slovačkoj.
Mladi košarkaši BiH sinoć su poraženi od Srbije s 82:50 u meču za plasman u polufinale Evropskog prvenstva, a sada ih očekuje meč protiv Italijana koji su u četvrtfinalu izgubili od reprezentacije Litvanije (73:67). 

Italija je grupnu fazu završila na trećem mjestu grupe B, a zanimljivo je da su jedini poraz u grupi doživjeli od selekcije Srbije (63:46). 

Ostaje vidjeti da li su izabranici Borisa Džidića imali vremena da se oporave od sinoćnjeg poraza i da li će imati snagu za još jedan težak meč.

Susret počinje u 15.45 sati.

(Fena/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.