31.8.2017. 19:08
0
Košarka je drugoligaška, ali je zato tuča prvorazredna
Kineska NBL liga ne okuplja najveće košarkaške zvijezde današnjice, nisu tu ni igrači koji bi jednog dana mogli zasjati na najvišem nivou, ali očito jesu oni s prilično kratkim 'fitiljem' i zavidnim borilačkim vještinama.

Drugu utakmicu play-offa druge kineske lige između Henana i Guangxija suci su morali prekinuti zbog brutalne masovne tučnjave čitavih ekipa, prenose 24sata.hr.

Sve je počelo na parketu, a onda se premjestilo i pod tribine, a umjesto da suigrači obje ekipe smire one najratobornije, priključio se gotovo čitav tim i nastavili tuču. Ipak, nakon koje minute tučnjave, igrači su se smirili, rukovali i razišli se.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.