18.9.2017. 9:15
0
''Još uvijek čekam NBA prsten, ali ovo je za moju zemlju, koja mi je dala sve''
Slovenački košarkaš Goran Dragič najavio je povlačenje iz reprezentativnog dresa nakon osvojene zlatne medalje na Eurobasketu.


Dragič je rekao da još uvijek čeka NBA prsten i da je ovo najveće dostignuće u njegovoj karijeri.

"Definitivno jeste. Još uvijek čekam taj NBA prsten, ali ovo je nešto drugo. Ovo je za moju zemlju. Moja zemlja mi je dala sve. Rođen sam i odrastao tu. Drago mi je da mogu da uzvratim nešto narodu Slovenije. Vidjeli ste koliko je publike bilo u hali, hvala im od srca", rekao je Dragič.

Posebno je pohvalio nadolazeću zvijezdu Luku Dončića.

- On će biti najbolji igrač u Evropi za nekoliko godina. I u NBA! Rođeni je pobjednik. Ne šalim se. Upamtite moje riječi, on će biti jedan od najboljih na svijetu - naglašava Dragič, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.