19.9.2017. 11:45
1
Odgovor Saleta Đorđevića na susret sa Brnabićkom izmamio aplauz
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Alekasandar Đorđević ni dan poslije osvajanja srebrne medalje na Eurobasketu nije želio da govori o susretu sa premijerkom Anom Brnabić neposredno po dodjeli medalja.

Naime, Brnabić je prisustvovala finalnoj utakmici u Istanbulu u kojoj je Srbija poražena od Slovenije. Po završetku meča priređena je ceremonija dodjele medalja. Svi košarkaši su se pozdravili sa Brnabićkom, ali je Đorđević poslije dobijene medalje okrenuo glavu i otišao do igrača.

Novinari su Đorđevića, uz čestitke na uspjehu, pitali da objasni šta se zaista dogodilo pošto prvo nije želio da se pozdravi sa predsjednicom Vlade Srbije, da bi kasnije sa njom razgovarao.

Selektor Srbije je izbjegao odgovor, rekavši samo:

"Hvala na čestitkama", poslije čega je uslijedio aplauz prisutnih.



(Amila Alijagić)

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.