30.10.2017. 13:43
0
Ohrid u utorak gostuje kod Zrinjskog
Košarkaši Zrinjskog u četvrtom kolu Druge ABA lige u utorak ugošćuju Ohrid, a s obzirom da su Makedonci jedina momčad bez pobjede u regionalnoj ligi "Plemići" očekuju pobjedu.

- Trenutan njihov položaj sugerira da su ispod nivoa u odnosu na ostale momčadi, međutim to je momčad sastavljena od svud. Kvalitetom odskaču Francuz Remi Barry, playmaker Kenneth Ross i bugarski internacionalac Stanislav Tsonkov. Moguće je kako ide prvenstvo da će se dizati u formi - kazao je na konferenciji za novinare trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

Dodao je kako od svojih igrača na domaćem parketu očekuje maksimalan angažman i dobru predstavu.

Krilo Zrinjskog Marko Ramljak kazao je da je njegova momčad imala solidno otvaranje sezone s tri domaće pobjede, bez poraza u domaćem prvenstvu, te jednom pobjedom i dva poraza u regionalnoj ligi.

- U dobrom smo ritmu, ali nismo još na svom maksimumu. Mislim da možemo dati puno više nego što smo pružili na nekim utakmicama. Energetski dajemo dosta u zadnjim utakmicama i mislim da će tako biti i sutra - kazao je Ramljak.

Utakmica Zrinjski – Ohrid igra se u utorak u dvorani na Bijelom brijegu, s početkom u 18 sati.

(Fena/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.