1.1.2018. 16:50
0
OKK Sloboda otpustila Nikolu Silađija i Milana Lužaića
Košarkaši Nikola Silađi (26) i Milan Lužaić (22) više nisu igrači tuzlanske OKK Slobode, saznaje Fena.

Silađi na poziciji centra i Lužaić kao playmaker došli su u tuzlanski klub uoči početka ove sezone, zajedno sa bivšim igračem sarajevske Bosne Royal Ljubišom Čamparom.

Nakon razlaza sa trenerom Velimirom Gašićem, uprava kluba odlučila je raskinuti i ugovor s ovom dvojicom igrača, jer, kako se doznaje, nisu ispunili očekivanja.

Tuzlanski klub je u dosadašnjem toku sezone ostvario četiri pobjede i šest poraza, te zaostaje za klubovima koji konkurišu za Ligu 6, što je bio cilj Tuzlaka na početku sezone.

Silađi je u karijeri nastupao za KK Železnik, Vojvodinu, Radnički, te rumunski Gaz Metan, dok je Lužaić došao iz Swisslion Leotara (Trebinje), ali nije ostvario značajniji učinak u OKK Slobodi.

(FENA/Ajla Hurko)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.