7.2.2018. 12:50
0
Porzingis pretrpio najtežu povredu u svijetu košarke
Košarkaš New York Knicksa Kristaps Porzingis pokidao je prednje ukrštene ligamente koljena na utakmici sa Milwaukee Bucksima i predstoji mu pauza od šest do devet mjeseci.

Latvijac je zakucao preko Giannisa Antetokounmpa nakon čega je ostao da leži na terenu, te mu je bila potrebna pomoć da ode do svlačionice, piše “Sport1“.

Poslije prvih pregleda, objavljeno je da je pokidao ligamente koljena što je jedna od najkomplikovanijih povreda u svijetu košarke.

Porzingis je ove sezone jedan od najboljih strijelaca Knicksa sa 22.9 poena po utakmici, a sa 2.4 blokade po utakmici, vodeći je u cijeloj ligi.




(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.