11.3.2018. 9:00
0
Mirza Teletović više nije igrač Milwaukee Bucksa: Za sada pratim košarku ''sa parkinga''
Mirza Teletović je dobio odrješenje ugovora, kojeg je imao sa Bucksima.

''Zdravlje igrača, pa tek onda sve ostalo'', riječi su generalnog menadžera Bucksa Johna Horsta, koji je dodatno pojasnio situaciju:

''Milwaukee Bucksi su, od decembra prošle godine, pratili situaciju Mirze Teletovića i nakon konsultacija, odlučili smo da u dogovoru sa igračem prekinemo saradnju. Cijenimo sve što je Mirza uradio za Milwaukee i našu zajednicu, te njemu i njegovoj porodici želimo zdravlje i dug život''
, stoji u saopštenju Bucksa.

Teletović je kratko rekao da je u dogovoru sa porodicom i menadžerom donio odluku da uzme pauzu do ljeta, s obzirom na to da je ova sezona uskoro i zvanično gotova, nakon čega će razmatrati ponude za nastavak karijere.

''I ja bih se htio zahvaliti čelnicima i medicinskom stafu Milwaukee Bucksa, koji su bili maksimalno posvećeni mom oporavku i koji su se trudili da sve prođe u najboljem redu. Razilazimo se u prijateljskim odnosima. Što se tiče mog oporavka, on ide jako dobro, a moje stanje prate najbolji
specijalisti'', kaže Teletović i dodaje:

''Moram istaknuti da moja karijera još nije gotova, kako se špekulisalo. U narednim mjesecima maksimalno ću se posvetiti vraćanju u formu, kako bih bio fizički spreman kada se odlučim vratiti na parket. Za sada pratim košarku "sa parkinga"', rekao je Teletović.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.