30.10.2018. 12:34
2
Legendarni Shaq objasnio kako bi igrao protiv Nikole Jokića: Udario bih ga, a onda bi kreirao dodatni prostor
Shaquille O'Neal, legendarni NBA centar, zajedno sa Kennyjem Smithom razgovarao je o tome na koji bi način igrao protiv srbijanskog košarkaša, Nikole Jokića.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Nikola Jokić je već dugo vremena najbolji igrač Denver i jedan od najboljih igrača lige.

Shaq je demonstrirao na koji način bi igrao protiv Jokića, dok ga je Smith čuvao:

"Udario bih ga, a onda bi kreirao dodatni prostor", rekao je Shaq dok je laktom odgurnuo Smitha.

"Ako to ne bi upalilo, onda bih ga udario, ponovo bih ga odgurnuo, a onda bih pogledao kao da želim da šutiram, potom bih otišao na drugu stranu i poentirao", rekao je nekadašnji centar Orlanda, LA Lakersa i Miamija.

Nikola Jokić je, kada je u pitanju ova sezona, za sada na omjeru od 21,5 poena po meču, 10,3 skokova i 6,8 asistencija po utakmici.

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.