6.4.2019. 20:04
3
Dodik: Hoću da pomognem da KK Bosna igra ABA ligu
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da hoće da učestvuje u spašavanju Košarkaškog kluba Bosna, koji je pred gašenjem.

On je rekao da je čuo za vijest o gašenju i prisjetio se imena nekadašnjih igrača tog kluba.

"Ja i sada mogu da nabrojim: Delibašić, Krvavac, Radovanović, Varajić, Benaček, Izić... Ekipa koja je igrala. To je priča, urbana legenda Sarajeva i košarke", kazao je Dodik u intervjuu sarajevskom listu Avaz.

Dodik je takođe izrazio nezadovoljstvo zbog trenutne situacije u klubu i rekao da želi da učestvuje u spasavanju Bosne i da to bude "tim koji će igrati ABA ligu", prenosi BN TV.

"To je nešto što ima smisla", kazao je Dodik,


(Amila Alijagić)

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.