23.10.2019. 9:01
0
Počela nova NBA sezona: Lakersi poraženi u derbiju od Clippersa, skromna partija LeBrona Jamesa
Dvjema utakmicama u kojima su pobjede upisali aktualni prvaci Toronto Raptorsi i Los Angeles Clippersi, u utorak je počela nova sezona košarkaške NBA lige.

Toronto je pobjedu nad New Orleans Pelicansima 130:122 upisao tek nakon produžetka. Pascal Siakam (34 poena i 18 skokova) i Fred VanVleet (34 poena, 7 asistencija, 5 skokova) predovdili su domaću momčad do pobijede, dok je kod gostiju, koji su u Toronto stigli oslabljeni bez prvog izbora drafta Ziona Williamsona, koji će izbivati šest do osam tjedana zbog ozljede, najbolji bio Brandon Ingram s 22 poena.

U dvoboju dviju momčadi iz Los Angelesa pobjedu su odnijeli Clippersi 112:102. Najbolji u redovima pobjedničke momčadi bio je Kawhi Leonard, koji je na zapadnu obalu stigao iz Raptorsa. Leonard je u pobjedu ugradio 30 poena, 6 skokova i 5 asistencija.

Kod Lakersa najbolji su, također, bili novi igrači Danny Green i Anthony Davis. Green je ostvario učinak od 28 poena i 7 skokova, dok je Davis upisao double-double – 25 poena i 10 skokova. Lebron James s 18 poena, 9 skokova i 8 asistencija bio je blizu triple-doublea.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.