17.2.2020. 13:08
0
Kawhi Leonard je prvi čovjek koji je dobio MVP trofej koji se zove po Kobeju Bryantu: Hvala ti, Kobe, ovo je za tebe!
Sinoć je u Chicagu odigran još jedan NBA All Star meč, a pobjedu je, baš kao i prošle godine, odnio tim LeBrona Jamesa.

Piše: Haris Ahbabović

Tim LBJ-a je pobijedio tim Giannisa Antetokounmpa sa 157:155. Za MVP-a All Star utakmice proglašen je igrač LA Clippersa, Kawhi Leonard. On je sinoć ubacio 30 poena. Podsjećanja radi, od jučer nagrada za MVP-a All Star meča nosi ime po tragično preminulom Kobeju Bryantu.

"Ovo mi mnogo znači. Ne mogu riječima ni opisati koliko mi znači ova nagrada, posebno sada kada nosi naziv po Kobeju. Želim Kobeju da zahvalim na svemu što je uradio za mene. Hvala ti, Kobe, ovo je za tebe", rekao je Kawhi Leonard nakon All Star meča.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.