21.3.2020. 13:35
0
Cijeli tim Fenerbahčea upućen u bolnicu na detaljne testove
Zabrinjavajuće vijesti danas stižu iz Istanbula.

Naime, Košerkaški klub Fenerbahče na zvaničnoj stranici se oglasio saopćenjem u kojem se ističe da je poslije rutinskih provjera ustanovljena pojava simptoma koronavirusa kod nekolicine igrača, ali i administrativnog osoblja, prenosi Avaz. 

- Po otkrivanju simptoma odmah je intervenirala naša zdravstvena komisija i cijeli naš tim je upućen u bolnicu na detaljne testove. Poslije pregleda, bit će objavljene nove detaljne informacije - saopćeno je iz KK  Fenerbahče, koji je posljednju utakmicu odigrao 15. marta protiv Tofaša (84:75) u Istanbulu, u 23. kolu turske Superlige, prenosi Avaz. 




(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.