6.6.2020. 19:25
0
Marica Gajić potpisala za španskog prvaka
Bosanskohercegovačka košarkaška reprezentativka Marica Gajić u nartednoj sezoni nastupat će za španskog prvaka Club Baloncesto Perfumerías Avenida, potvrđeno je iz kluba.

Nakon što je ostavila dubok pečat igrom u Turskoj, gdje je nastupala za nekoliko timova, Bijeljinka dolazi u redove najbolje španske ekipe.  

U Turskoj je igrala za Istanbul Universitesi, Mersin, a potom i za Hatay, koji je napustila zbog financijskih problema polovinom prošle sezone.

U svakoj utakmici imala je visok učinak, a vrhunac je postigla u Eurokupu gdje je u prosjeku bilježila 18 poena i više od 12 skokova po utakmici. Predvodila je reprezentaciju Bosne i Hercegovine u utakmicama kvalifikacija za Eurobasket u kojima je bh. tim ostvario pobjede nad Švicarskom i Rusijom.



(FENA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.