15.1.2021. 11:10
0
Konaković poručio Nurkiću: Da se vratiš brzo, još bolji!
Bh. košarkaš slomio je zglob desne ruke u duelu protiv Indiana Pacersa i otišao je u svlačionicu početkom treće dionice.

Bh. košarkaš slomio je zglob desne ruke u duelu protiv Indiana Pacersa i otišao je u svlačionicu početkom treće dionice.

Jusuf se povrijedio u pokušaju da zaustavi jednu akciju Pacersa. Odmah se uhvatio za ruku, a ubrzo je objavljeno da se radi o lomu zgloba.

"Javni prostor i naše rasprave, nekad potrebne, a nekad ne, jedan su segment. Zdravlje je potpuno druga priča. Iskreno zelim brz oporavak Jusufe, da se vratis brzo, ako Bog da, jos bolji!", napisao je Konaković na facebook profilu.

(Mirza Malović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.