6.6.2021. 9:14
0
NBA Playoff: Netsi poveli u polufinalu protiv Bucksa
Brooklyn Netsi su u subotu u prvoj utakmici polufinala Istočne konferencije NBA lige s 115:107 svladali Milwaukee Buckse i poveli u seriji 1:0, no pobjedu je zasjenila nova povreda Jamesa Hardena.

Harden je teren morao napustiti nakon samo 43 sekunde držeći se za stražnji dio desnog bedra. Na proljeće je zbog povrede pauzirao pet sedmica. 

Netse su do pobjede prevodili Kevin Durant s 29 koševa i deset skokova i Kyrie Irving koji je ubacio 25 koševa i upisao osam asistencija. Blake Griffin je dodao 18 koševa i 14 skokova.

Kod Bucksa je najučinkovitiji bio Giannis Antetokoumpo koji je meč završio sa 34 poena i 11 skokova.

Druga utakmica je na rasporedu u ponedjeljak.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.